Harkan jälkeen viikonloppu oli vapaa ja ehdittiin käydä Mustissa & Mirrissäkin pyörähtämässä. Jillalla oli kiva päivä heti aamusta. Otin kaapista lelukassin, johon olen jemmannut palkintoleluja, ettei ne kaikki loju rikkinäisenä yhtäaikaa meidän lattialla. Pitkään aikaan ei ole lelukassista mitään otettu, mutta kun Mama sen näki, se hyppäsi sohvalta alas, heilutti häntää, työnsi pään kassiin ja otti narun:

jil.jpg

Kauppareissulta sitten tarttui kaikenlaista syötävää matkaan. Pääasiassa nämä meillä syö Royal Caninin nappulaa, mutta sekaan saa joskus muutakin. Ja kun puuroa teen ison satsin, niin joku ateria saatetaan korvata kokonaan sillä, eikä nämä pistä siitä pahakseen.

Oscarin puuro on helppoa, siihen laitetaan yleensä mukaan jauhelihaa, porkkanaa ja lohiöljyä.

puu.jpg

Maukas-pötkössä on esimerkiksi broilerin- ja sianlihaa, lohta, jäävuorisalaattia, broilerinmaksaa, puolukkaa, pellavansiemenrouhetta ja merilevää. Ei ole Jilla vielä maistanut.

Kuivattu possunsydän menee vain palkaksi treeneihin, se tuli vähän extrana mukaan kun oli -50%, mutta ei kerrota sitä kelpoille ;-)

mau.jpg

Käytiin me viikonloppuna treenaamassakin. Tarmon kanssa ehdittiin agilittyn taas, se teki kepit alusta loppuun jo oikein käden avulla. Puomin kontaktille olen opettanut sen istumaan, koska ei kilpailla aikaa vastaan, vaan että tekee esteen turvallisesti. Rengas ja muuri taitaa olla ainoat esteet jota ei olla vielä tehty ollenkaan.

Alvin on kukkulan kuningas Ilonan kuvaamana

lavi.jpg

Kuura on ollut Suskun kanssa treenaamassa, eikö ole valpas katse?

kuu.jpg