Viikonloppuna olin onneksi flunssasta jo toipunut aika hyvin ja tehtiin poikkeus. Tokoa treenattiin, mutta ei agia. Jilla onnistui liikkeestä istumisessa ja kaukotkin menee avustettuna teknisesti hyvin. Sen sijaan luoksari maahanmenon osalta hyvä, mutta seisomisen osalta huono. Tästä ei voi syyttää kun itseäni, saatiin se syksyllä hyväksi ja sitten lopetin treenauksen :D järkevää? Not. Tamsku onnistui maahanmenossa, luoksetulossa, perusasennoissa, mutta enimmäinen liikkeestä seisominen meni pitkäksi.

Sunnuntaina oli oikein kaveripäivä meidän kelpieillä. Vietiin Jilla ja Tamsku "montulle" juoksemaan ja siellä oli myös Alvin ja Tarmo. Kyllä niillä oli mukavaa! Vähän harmitti, ettei kamera ollut mukana, neljä kelpietä juoksemassa mäkeä ylös ja alas, niin olisi saanut kivoja kuviakin. Myöhemmin lähdettiin vielä Idan kanssa lenkille ja meidän kelpot sai Islasta ja Wilmasta seuraa. Illalla vielä Jilla pääsi kyläpaikkaan, missä on sen kaveri Hertta.

Nyt alkuviiikosta on satanut lunta, lunta ja lunta. Ei käy kateeksi niitä, kenellä on paljon lumitöitä! Jillalle olen heitellyt tuossa meidän lähikentällä lumipalloja. Sitä lunta on niin paljon että välillä ei näy Jillasta kuin korvat ja häntä. Se on kyllä ihan tohkeissaan kun saa mennä hankeen lumipallojen perässä ja aika hyvää liikuntaa, sanoisin. Välillä Jilla oikein sukeltelee ja sitten välillä kaivaa kuoppaa lumeen.

Tästä lumihangesta on Jillalle paljon iloa.

unnamed%C3%B6.jpg

unnamedm.jpg

Eilen laitoin Jillan puuron (Yrjölän puuron) uuniin ja tänään se sitten oli sen aamuruokana. Sekaan menee sitä mitä kaapista sattuu löytymään. Aika usein jauhelihaa, mutta nyt ei ollut. Tässä on puuroaineksen lisäksi porkkanaa, lohiöljyä ja vähän rypsiöljyä. Ja sitten jääkaapista raejuuston jämät. Ja perus nappulaa hieman.

unnamed.jpg

En tiedä onko kovin houkuttelevaa laittaa koiranruoan jälkeen omia ruokia, mutta tein jo kuukausi sitten elämäni ekaa kertaa sushia. Niitä oli hauska näpertää ja onnistuivatkin kuulemma ihan hyvin. Mutta myönnän ettei ne minusta kovin hyviä ollut. Mutta jos kukaan miettii näitä tekevänsä, niin ei ole vaikeita, kannattaa kokeilla!

10669164_10204792896216628_8428836438930