Osa siitä tiesi, jotkut arvaili ja toisille tulee varmaan yllätyksenä. Pentusuunnitelmien osalta monien pettymysten jälkeen toteutin yhden haaveistani ja meille muutti eilen heelertyttö, jonka kutsumanimi taitaa nyt olla sitten Hilda. Innostus kelpieitä kohtaan ei ole kadonnut, eikä rotu vaihdu vaan rinnalle tulee toinen.

Hilda tosiaan eilen vasta kotiutui. Omasta pennusta tietenkin aina tykkää, mutta täytyy silti sanoa että Hilda on ihana! Automatkan se nukkui ja ulkona teki tarpeensa.

Jilla oli eilen pentua kohtaan vähän asenteella "poissa silmistä, poissa mielestä" ja touhusi vain omiaan ja vältteli pentua. Tänään on sitten paljon kiinnostuneempi ja on jo nuollut pennun naamaa! Mutta kun onhan se Jillalle iso muutos ja Hilda on niin rohkea pentu menemään, niin ollaan me ihmiset nyt alkuun tarkkoina.

Tamsku näki Hildaa eilen ja oli paljon Jillaa kiinnostuneempi. Pennun ollessa minun sylissä, olisi Tamsku nuuhkinut sitä kokoajan. Vähän se oli jäykän näköinen ja vaikutti siltä ettei oikein itsekään tiennyt miten pentuun tulisi suhtautua.

Hilda ei ole ikävöinyt yhtään ja hissiin se kävelee omin jaloin sekä sieltä pois. Hihnassa viipottaa Jillan perässä menemään ja tekee tarpeensa hienosti ulos.

Yö meillä meni hyvin. Käytiin jo nukkumaan noin 21.30 kun reissun jälkeen väsytti kovasti. Neljän aikaan käytiin pennun kanssa ulkona ja sen jälkeen se vähän söi puruluuta ja leikki leluilla. Klo. 8.45 tuli Jilla sitten herättämään :-D. Ja taas ulos tarpeille, sitten aamuruoka ja leikkimistä. Sellaista pennunelämää!

Me nähtiin matkalla kotiin myös Jillan tytär Papu, mutta teen hiukan myöhemmin siitä ihan oman päivityksen kuvineen.

Hilda 6 viikkoa kuvassa

12191033_10207052764471922_3527767349728

Hilda autossa...

unnnamed.jpg

....vain nukkui

unvnamed.jpg

Virallisesti hän on Daamin Kersantti Karoliina

Emä: Fi Mva Daamin Amalia

Isä: Fi & Lv & Pl Mva, Lt & Lv & Ee & Balt Jmva, LvJV-14, BaltJV-14, Pl&PzV-14, MH
Marmalade's Lord Of Dreams

SAM_1518.jpg