Perjantaina oli eka päivä Messarin näyttelyhumussa. Tiinan matkassa lähdettiin jo neljän aikaan aamulla kohti messukeskusta ja näyttelypaikalla oltiin hyvissä ajoin. Meidän porukasta esillä olivat Tarmo (junnu-uroksissa), Kuura (käyttö nartuissa) ja Tamsku (valio nartuissa). Tuomarina meillä oli Maija Sylgren. Tulokset olivat ihan mukavia ja arvostelut hyviä... Tarmolle eh/2, Kuura oli "pn5" ja varasert sekä Tamsku hienosti pn2 ja cacib! :) Kotona oltiin vasta illalla ja rankka mutta mukava päivä oli takanapäin.

Lauantaina lähdettiin sitten ihan oman perheen voimin kohti pääkaupunkia, tavoitteena vain shoppailla ja viettää aikaa reissun päällä. Kaupungilta löytyikin hyvät uudet näyttelyvaatteet ja vieläpä edullisesti :). Harvoin shoppailen mitään "turhaa" mutta nyt on uusi jakkutakki kaapissa odottamassa, ihminen tulee toisinaan siitäkin hyvälle tuulelle. Illalla sitten syötiin ja saunottiin meidän yöpaikassa ja koiratkin asettuivat hyvin "taloksi".

Sunnuntaina oli sitten viimeinen näyttelypäivä ja Tamsku pyörähti Morten Matthesin kehässä ollen luokkansa kolmas erinomaisella. Hienosti jaksoi Tamsku vielä esiintyä, vaikka meitä molempia taisi jo painaa pieni reissuväsymys, vaikka ei oltu edes jokapäivä kehässä.

Maanantaina eli tänään nukuttiin pitkään ja pesukoneessa jo toinen satsi pyykkiä viikonlopun jäljiltä. Minun mussukka Jillan synttäripäivä ja ikää nyt 6 vuotta. Lauantaina se otti minun laukusta hiusharjan ja kävi riehuen leikkimään sillä. Luitte oikein, siis kuusi vuotta :D. Onnea rakas Mama <3

Mukava oli tavata uusia ja vanhoja tuttuja sekä Elvi edusti vielä hienosti flyball-kisassa lauantaina. Aikaisia herätyksiä ja pitkiä päiviä nuo ovat, mutta kovasti olisi mukavaa olla myös ensi vuonna messarissa. Tässä olikin tämän vuoden koiratapahtumat taputeltu ja sitten rauhoitutaan joulun viettoon. Ensi vuonna taas uudestaan!

Alla vielä muutama Veeran ottama kuva perjantailta tytöistä. Jos jollakulla on vielä Tarmosta kuvaa, niin olisi kiva saada muistoksi, saa lähettää :). Ja kiitos Veeralle tyttöjen kuvista.

Sabletail's Lion Tamer "Tamsku"

IMG_5536%202-normal.jpg

Sabletail's Lion Moon Rocket "Kuura"

IMG_5532%202-normal.jpg

Tässä vielä vanha kuva synttärisankarista

Bestseller Jamilla My Lion "Jilla"

Jilla2.-normal.jpg