Hilda 15 viikkoa ja ohjelmassa tänään toiset rokotukset. Tavallisestihan tehosterokote annetaan 16 viikon kohdalla, mutta meillä siihen olisi sattunut jouluaatto. Selvitin eläinlääkäriltä, että rokotuksien välillä tulee olla vähintään kolme viikkoa, joten sen täyttyessä (ja vähän yli) kävimme hakemassa tehosteen jo tänään. Rokotus pisti vähän vinkumaan, mutta lekuri sanoi, että saattaa hieman kirvellä. Samalla Hilda sai passin. Yhtään reissua ei ole (ainakaan vielä) tiedossa ulkomaille, mutta se oli edullisempi osaa näin toimenpiteen yhteydessä.

Painoa oli eläinlääkärin vaalla 3,9kg ja illalla kotona 4kg. Ihan niin paljon ei ole kasvanut kuin aikaisemmilla viikoilla, mutta tasaista on kasvu edelleen.

Eläinlääkärin pöydällä ei Hildan mielestä ole mitenkään kummallista ja siinä se oli oikein hyvin. Hampaiden katsottaessa rimpuilee mutta tyytyi kohtaloonsa kun huomasi ettei rimpuilu auta. Ylhäältä edestä huomattiin, että oli kaksi etuhammasta oli lähtenyt, joten saattaa ikenet olla vähän hellänä.

Joskus ihmisten kysyessä "onko se oppinut mitään uutta", tulee ajatus että en ole saanut vielä mitään opetettua. Tarkemmin ajateltuna osaahan se jo arkipäivän asioita, sellaisia mitä ei tule ajatelleeksi. Hihnassa se kävelee jo hyvin, ohikulkijat (sauvakävelijät, rollaattorit, autot, mopot) ei Hildistä paljon hetkauta. Istua se käskystä osaa (ainakin jos on makupala..). Vapaana tulee hyvin luokse (paitsi se kerta kun metäsästin naapurin pihalta heeleriä..). Mutta en ota paineita, pentu saa olla pentu.

On se nätti, vaikka itse sanonkin..

15vkpienennetty.jpg

Kerrankin sain kuvan, missä näkyy Hildan pää ja ilme selvästi.

hildi.jpg

Minulla alkoi joululoma, jipii! Postista tuli samana päivänä kaksi lehteä lomalukemiseksi.

inedex.jpg

Taitaa olla yksi parhaita kuvia Kuurasta

12359843_10207697971988198_3046420035680

Ilonalta tuli kuva, Alvin matkalla kotiin. Hyvin oli sopeutunut ja viihtynyt Ilonan luona, mutta mahtoi Tarmolla olla ikävä.

indexh.jpg