Jaa, mistähän aloittaisi. Ripottelen noita kuvia tekstin sekaan ja kelataan vähän taaksepäin. Suurin osa kuvista kännykällä otettu ja se tietty näkyy laadussa. Koittakaa kestää :)

Se seitsemän päivän työputki muuttuikin kahdeksaksi päiväksi. Kaksi viimeistä oli vielä aamuvuoroja, joten univelkaa kertyi jo vähän valmiiksi. Siihen päälle oli tiukka viikonloppu Rakuuna Rockissa ja agilitykisoissa. Vaan tässä sitä ollaan ja ei edes väsytä!

Perjantaina katsottiin Haloo Helsinki, Cheek ja Kotiteollisuus

7-normal.jpg

Timantit oli ikuisia

unnamed6-normal.jpg

Perjantaina oli herätys klo.5.30 ja nukkumaan kävin noin 00.30, kisoihin lähdettiin lauantaina klo.7.25 suuntana Hamina. Mentiin koko viikonloppu Satun kyydillä. Haminaan oli ilmoitettu pelkkä Jilla, tuomarina Tuija Kokkonen. Meillä tuli aika pitkä päivä helteisellä kentällä, lämpöasteita oli ehkä noin +25, tarkeni! Varjoa ei juurikaan ollut, vaan järjestäjät oli tosi fiksuja ja meillä oli hyvä vesipiste kastella koiria. Ja kevythäkille löytyi varjokin.

Rimat oli 60cm ja estevälit ei kovin pitkiä. Radat kyllä profiililtaan tosi kivoja! Ekalla radalla tuli kaksi rimaa alas (ekasta hypystä ja sitten toisesta hypystä jossa tiukka kulma) sekä puomilta alasmeno kontaktivirhe. Tulos 15. Toinen rata oli haastavampi. Kaikki rimat pysyi ylhäällä ja selvitettiin yksi meille haastava kohta, olin tosi tyytyväinen. Harmi vain, että myös tältä radalta samasta kohtaa kontaktivirhe. Tulos 5. Se jarruttaa kyllä kovasti alasmenossa, mutta loikkaa juuri ennen kontaktia pois. Paikka siis hakusessa. Siihen nyt treeniä!

Kaikkia viritelmiä oli, että koirilla olisi helteestä huolimatta hyvä olla

unnamed5-normal.jpg

Tämä kuva on Satun ottama, jota lainaan luvatta :) Jilla, Satun Bertta, sitten Tiina Morrin ja Sagan kanssa. Kiitos matkaseuralle, kivaa oli!

10502219_743854002339196_504961577555917

Kymmenen pisteen juttuja. Tuo agilityhihna oli tosi hyvä ostos. Märkäpyyhe, jota kutsun kylpytakiksi oiva apu noissa lämpölukemissa. Kuvassa ei näy Aloe Gelly, mutta se rauhoitti erinomaisesti palaneita käsivarsia ja naamaa. Iho ei edes punoita. Viimeisenä kymmenen pisteen Jilla. Vaikka vikaa nollaa ei tänä viikonloppuna saatu, niin Jilla ansaitsee kehuja siitä, että sen kanssa on niin helppo olla ja mennä. Kaikenlaisissa autoissa se matkustaa hyvin, on rauhallinen ja huomaamaton. Lämmittely- ja jäähyttelylenkit sujuu hyvin muiden seurassa. Se ei enää radan laidallakaan kovin hötkyile ja sitä voi pitää vapaana missä vain. Helteestä huolimatta se yritti parhaansa ja oli hyväntuulinen.

unnamed4-normal.jpg

Kotikulmilla näkyi tämännäköinen kulkue

unnamed3-normal.jpg

Sitten kotona pikasuihku, äkkiä syötävää ja juotavaa. Olo koheni taas kummasti ja sitten vuorossa Rakuuna Rock ja siellä Apulantaa. Kuvaa ei tältä päivältä ollutkaan. Hyvä keikka oli, mutta tykkäsin perjantain esiintyjistä kuitenkin kokonaisuutena enemmän. Staminaa kuulin myös vähän, mutta sitten suuntasin jo noin klo.21.30 kotiin, koska aamulla oli Mikkeliin lähtö klo. 6.25. Tamsku oli meillä ja oli käynyt lauantain aikana uimassa. Huomasin jo illalla, että sitä taitaa toisessa korvassa vaivata joku, veikattiin että oli mennyt vettä korvaan.

Aamulla sitten tosiaan lähtö Mikkeliin ja molemmat tytöt ilmoitettuna. Aamulla kuitenkin Tamskun korva ei näyttänyt olevan ihan ok, joten jätin sen kotiin. Kyllä täytyy myöntää että harmitti, koska Mikkelin radat Hilpi Yli-Jaskarin tuomaroimana oli kivat. Mutta koiran hyvinvointi etusijalle, kisoja tulee. Noh, korva oli "huoltojoukkojen" toimesta kotona vähän putsattu ja illan mittaan jo kunnossa. Hyvä näin.

Taas oli meillä kuuma päivä Mikkelin kentällä, tosin siellä sitten onneksi varjopaikkoja. Jillan kanssa eka rata hyllytettiin, meno oli vähän tahmeaa ja siitä ei jäänyt kovin hyvä fiilis. Yritän aina olla koiralle näyttämättä pettymystä, mutta kyllähän ne sen vaistoaa. Seuraavalle radalle lähdettiin asenteella ja meno oli taas ennallaan. Kannustin Jillaa radan aikana ja meillä oli tosi hyvä fiilis. Harmillisesti yksi rima kolahti alas melko tiukassa käännöksestä. Tulos 5. Vaan maalissa oli nyt tosi iloinen ohjaaja ja koira sai ansaitsemansa kehut.

Toisen radan vitosella sija 2 ja aikakin oli -16,65

unnamed2-normal.jpg

Oikein hyötypalkinnot, Jillalle ruokaa, meille leipää ja ruusuke muistoksi :)

unnamed1-normal.jpg