Huomenna alkaa taas arki ja taas on ihan pakko todeta että kyllä loma tekee ihmisen onnelliseksi. Kesä meni nopeasti, koirien kanssa en kovin paljoa saanut aikaiseksi kisamielessä, mutta muuten meillä oli oikein mukavaa :). Täytin 18, sain ajokortin, töitä ollut ihan hyvin ja paljon hauskoja hetkiä koirien kanssa ja ilman, niistä oli kesä tehty :). Nyt alkaa abivuosi, ja kirjotukset odottaa, krääääks!

Käytiin lauantaina Tamskun kanssa Joensuussa näyttelyssä latvialaisen Ligita Zaken tuomaroidessa. Meillä oli vara-päivä, tuloksena siis ihan hienosti Pn2, vara-sert ja vara-cacib. Tamsku esiintyi ihan kivasti ja meillä oli ihan mukava päivä kivassa seurassa :). Esitin slovakiancuvac Julian kelpiekehän jälkeen ja siellä tuloksena rop ja sen myötä Juliasta tuli muotovalio, onnea sinne suuntaan!

Onnitteluja lähtee myös Tamskun Vili-iskälle, joka on edustanut näyttelypuolella varsin hienosti. Liettuasta kaksi Rop-tulosta ja näin Vilistä tuli BaltW-11 ja Latviasta Ryp2-sija. Hienoa!

Jospa sitä taas jokupäivä uusia kuvia koirista, suunnitelmissa ainakin olisi sellaisia ottaa :)..... Alla eilen otettu kuva, kun Imatran koski kuohui viimeisen kerran tänä kesänä.