Nyt oli vuorossa agikisat Kouvolassa. Tamsulla ykkösluokassa kaksi agirataa ja Jillalla kakkosluokassa kaksi agirataa myös. Päivä oli siis tosi pitkä. Onneksi meillä tosiaan sää suosi, ehkä tämän kevään lämpimin päivä, aurinko paistoi ja tuuli oli tosi vähäistä. Nämä oli siis ekat ulkokisat eikä olla kyllä ulkona treenattu edes sitten viime vuoden. Tuomarina oli ykkösissä sekä kakkosissa Allan Mattsson.

Kaikki radat oli ihan mukavia, muttei etenkään ykkösillä ihan helpoimmasta päästä. Tamsku sai ekalta radalta kympin, eka virhe tuli kun rima tippui ja toinen kun renkaalta tuli kielto. Tällä tuloksella kuitenkin saatiin sija 3.

Toinen rata Tamskun kanssa alkoi tosi hyvin. Jännitin sitä kun renkaan jälkeen oli putki, silloin Tamskulle saattaa joskus tulla niin kiire putkeen ettei malttaisi hypätä rengasta. Mutta me selvittiin siitä :). Keppien aloituksen se korjasi hienosti itse vaikka meinasi mennä pitkäksi. Hylky saatiin koska melko vierekkäin oli puomi ja a-este ja sitten tassut ehti koskettaa a:ta. Loppurata taisi mennä puhtaasti maaliin.

Jillan kanssa sitten ekalta radalta lentokeinu :O jonka takia sitten tuli meille hylky. Vaikka me joskus saadaan kontaktivirheitä niin lentokeinua en edes muista että olisi Jilla tehnyt ehkä koskaan kisoissa (tai ainakaan montaa kertaa). Se oli itsekin hyvin hämmentyneen näköinen, joten oltiin molemmat ihan että whaaat. Muuten tämä rata oli oikein sujuva, ilman virheitä.

Jillan toinen rata alkoi niin että eka rima tippui, mutta muuten puhtaasti maaliin. Eli saimme tuloksen viisi. Tälläkin radalla oli kaikki kontaktit ja nyt Jilla teki keinun hyvin. Tältä radalta sijoitus 2.

Tulipa pitkät tarinat. Kisojen jälkeen käytiin vielä syömässä kiinalaista ruokaa ja sitten kotimatkalle. Sain Teemun kaveriksi mukaan näihin kisoihin, mutta kuulemma tosi tylsää olla kokopäivä agikisoissa. En kyllä ymmärrä yhtään miksi ;-). Neljästä radasta kolme olisi videoitu, mutta kun en tänne niitä osaa lisäillä.

Tytöt vietti päivää takakontti auki. Kuva paljastaa että Jillan leuka on jo harmaa.

unnamed.jpge.jpg

Tamsku renkaalla

SAM_0961.jpg

Molemmat tytöt voittivat muumimukit, joten kyllä ne tietää mistä ihminen tykkää ;)

SAM_1013.jpg