Tänään me treenattiin Tarmon kanssa vähän näyttelyjuttuja. Viime kehistä onkin jo aikaa, mutta hyvin muistui asiat mieleen. Tarmo on kyllä hauska, sillä heiluu häntä kokoajan! Aluksi oli intoa enemmän kuin keskittymistä ravaamiseen, mutta pääasia että kivaa on :).

Tuossa tiellä vielä omien tyttöjen kanssa tehtiin hieman tokoa. Tuli hyvä mieli ja etenkin Tamsku oli intoa täynnä kuin ilmapallo. Pitäisi useammin tuota tokoa treenata että edistystä tapahtuisi. Huomenna siis uudestaan.

Jillan kanssa tehtiin seuraamista, jossa se piti paikkaa ihan hyvin. Voittaja-luokan siirtymiset vaan aiheuttaa minulle päänvaivaa, kun tuntuu että omat jalat menee ihan solmuun. Kaksi liikkeestä istumista, molemmat onnistui. Muutamat kaukokäskyjen vaihdot, ihan pienellä välimatkalla onnistui ja jätettiin siihen (pisteitä minulle että tajusin jättää onnistuneeseen suoritukseen...). Lopuksi vielä luoksetulo, jossa seisominen onnistui mutta maahanmeno jäi niiaukseksi. Lyhyellä matkalla saatiin myös onnistunut maahanmeno.

Tamskun kanssa seuraamista, joka meni hyvin. Muutama loikka siinä tuli väliin, kun Tamsku oli niin innoissaan. Perusasennot suoria. Liikkeestä maahanmeno jäi seisomiseksi, toisella yrityksellä onnistui. Liikkeestä seisominen onnistui ja palkkasin sen heti (eli en tehnyt liikettä loppuun). Luoksetulo onnistui kerrasta, perusasentokin oli suora.

Mika otti pari kuvaa, tässä Jillan luoksetulo

DSC00058.jpg

Tamsku seuraa

DSC00071.jpg

Ja sitten Tarmon kuvat

DSC00009.jpg

DSC00010.jpg

On sillä kaunis katse :-)

DSC00015.jpg