Ehkä pisin päivitystauko pitkään aikaan. Kiirettä ollut ja kaikenlaista tapahtunut. Aloitan tärkeimmästä. Tamsku kävi perjantaina Kouvolassa CT-kuvissa, eläinlääkärinä oikein mukava Johanna Mäkitaipale. Sieltä löytyi suuri välilevyn pullistuma, tarkemmin vielä sanottuna välilevytyrä. Ihan yllätyksenä tämä ei tullut, tosin itse epäilin hieman toista. Googlen perusteella tietenkin, mikä nyt ei tietty ole järkevää. Fiilis oli lähinnä se, että onneksi otettiin CT-kuvat, jotta tiedetään mitä siellä on ja osataan hoitaa. Välillä tekisi tietty mieli "masennella" asian suhteen, mutta se ei kyllä auta ketään.

Nyt hoidetaan siten, että jätetään hyppelyt ja pallon heittelyt, Tamsku elelee rauhallista kotikoiran elämää, nostetaan autoon jne.. Sinällään helppo kun asuu ainoana koirana, niin ei ole muita yllyttämässä riekkumaan. Eikä se kotioloissa ole mitenkään kovin vilkas. Lääkehoito on edelleen käytössä ja fyssarille ollaan myös menossa, kunhan saadaan lääkäriltä lupa. Mutta kyllä meidän Tamskulla on ollu huonoa tuuria, tämän selän lisäksi vielä se anaplasmoosi. Onneksi hän itse on ihan hyväntuulinen ja pääosin huoleton.

Ihan ei ole harrastukset kokonaan jäänyt. Tarmo saa nyt paikkailla vähän Tamskua harrastuksissa, kiva juttu. Jillan kanssa käytiin eilenkin agilitytreeneissä, mutta arvatkaa mitä. Uusiin koulutusryhmiin oli haku käynnissä ja me ei nyt enää haettu. Haluaisin Jillan ehjänä eläkkeelle ja nyt saa sitten treenit jäädä pikkuhiljaa. Kisataan me vielä tänä vuonna lähikisoja ja sitten keskitytään muuhun. Vaikka agility ei ole, kuin "vain" harrastus, on silti vähän karua, että juodun luopumaan harrastuksesta melkein samaanaikaan molempien koirien kanssa. Teen tästä joskus myöhemmin vielä vaikka ihan oman päivityksen.

Sitten alkoi keskussairaalassa kuusi viikkoa kestävä kirurgian hoitotyön eli kirran harkka. Alkoi siis maanantaina. Ortopedisiä juttuja siis opiskeluissa ja koiran kanssa vapaa-ajalla. Tiistaisin on uusi harrastus, joka ei liity koiriin (whaaaat...). Mutta jos blogin päivitykset laahaa, se johtuu siitä, että ohjelmaa on viime viikkoina ollut niin paljon, että kaikki "ylimääräinen" on nyt jäänyt. Varmasti jotain unohtui kirjoittaa, mitä oli ajatuksissa, mutta palaillaan taas uudestaan!

unnamedp.jpg