Elvi oli meillä viikonloppuna hoidossa, hyvin sujui yökyläily. Sujahti siskonsa ja emänsä seuraan hyvin, en ajatellutkaan että mitään ongelmaa tulisi, mutta meni silti kolmikolla paremmin kuin odotin. Elvi oli kyllä tosi kiltti ja kohtelias hoitokoira.

Lauantaina kirmattiin Jillan kanssa agikisoissa ja käytettiin Tamskun voittamat lahjakortit. Yksi lahjakortti saatiin takataskuun tulevaa varten. Tuomarina oli Johanna Nyberg ja radat oli tosi kivoja! Eka rata meni huonosti, en saanut Jillaa istumaan lähdössä ja heti toinen este oli putki. Se sinkosi suoraan siihen putkeen alittaen ekan riman. Muutenkaan se rata ei tuntunut kovin hyvältä. Jännä, Jilla on tasan kaksi kertaa tehnyt tuon että alittaa ekan riman ja molemmat kotikisojen eka rata. Liekö sattumaa, vai?

Toinen rata alkoikin hyvin, se oli kuulolla heti lähdössä ihan toisella tapaa, tai sitten olin itse napakampi. Tämä rata tuntui hirmu hyvälle ja Jilla kulki hyvin! Yksi rima kolahti harmittavasti alas, joten tuttu tulos 5 ja sillä sijalle 2. Tässä vielä videolinkki facebookiin, laitoin julkiseksi, joten niidenkin pitäisi nähdä ketkä ei ole fb kavereita, jos joku haluaa katsoa: https://www.facebook.com/pinja.tuukkanen.9/videos/10206623234933952/?pnref=story

Sunnuntai menikin aamuvuorossa agikisojen talkoissa. Nopeasti meni aika ja hienoja suorituksia näin. Ainiin ja lauantaina oli kisapaikalla paljon pentuja, voi käääk! Ihan ekaa kertaa näin niin nuoren heelerin, hän(kin) oli oikein valloittava pentukoira.

Anne Lind nappasi kaahaavasta Jillasta kuvan, kiitos!

11952820_10154104888704528_7104092637908

Ilona lähetti kuvan temppukoira Alvinista

unnramed.jpg

Kyllä niitä kolme menisi, eikö?

unnamued.jpg

Kuka on kukin?? Elvi, Tamsku, Jilla - kaikki ihan oman näköisiä

unnammed.jpg