Tänääm oltiin Jillan kanssa seuramme agilitykisoissa. Mentiin kaikille kolmelle radalle ja tässä lyhyesti miten meillä meni:

Eka rata oli Sami Topran tuomaroima agilityrata, joka oli minusta tosi sujuva ja mukava. Jilla meni heti kolmannella esteellä (putki) väärään päähän, mutta muuten rata oli virheetön (voihan putki sentään....).

Toinen agirata oli myös Sami Topran tuomaroima. Meille haastavampi kuin edellinen ja sieltä tulikin hylky, mutta silti olin ihan tyytyväinen, Jillalla oli kuitenkin homma hanskassa ja kontaktit onnistui.

Kolmas oli hyppyrata Allan Mattsonin tuomaroima. Sekin oli tosi kiva ja selkeä rata. Seilläkin meillä oli jo pitkän matkaa nolla alla, kunnes tuli putki, jossa Jilla meinasi mennä väärään päähän ja jouduin aika kovaa käskyttämään, jotta sain sen vielä käännettyä. Sitten se jäi vielä varmistamaan, että "tänne vai" josta tuli sitten kielto. Mutta muuten puhtaasti maaliin. Nolla oli niin lähellä - mutta niin kaukana ;D.

Mutta tosi hyvä mieli jäi näistä kisoista. Jilla toimi kivasti ja oli hyvin kuulolla. Nyt olisi sitä kisaintoa, ensi vuodelle kisoja katselemaan ;).

Nähtiin Jillan pohjoisen siskoa, Picoa.

Jilla, Rape ja Pico

Jilla, Rape, Pico ja emä TiiPii