Eilen meiltä jäi agitreenit väliin, kun minulle iski flunssa. Ei onneksi kuumetta, mutta kova nuha, tylsä homma. Tänään jo hiukan parempi olo, jospa huomiselle voisi keksiä jo jotain tekemistä.

Korvauksena eilisistä treenien väliin jättämisestä tein Jillan kanssa tässä sisällä kaukojen vaihtoja (istu-seiso ja maahan-seiso) sekä piilotin olohuoneeseen raksuja (nappuloita, miksi kukakin sanoo..) joita se sai etsiä. Jilla on vaan aika hyvä siinä ja raksut on äkkiä syöty. Ainut huono puoli tässä on se, että Jilla ei malttaisi lopettaa. Vaikka kaikki on löydetty, niin jospa etsinnän jälkeen vielä jostain joku löytyisi. Meidän sheltit tykkäsi tästä aikoinaan, kelpieiden kanssa on unohtunut koko "leikki", mutta Jilla kyllä selvästi tiesi mitä piti tehdä. Pitäisikin joskus oikein miettiä mitä kaikkea voisi keksiä kelpien pään menoksi. Näin flunssaisena voisikin kokeilla mitä kaikkea sisälläkin voi tehdä.

Kuukausi sitten otettuja kuvia taas. Mietin jos jos huomenna lähtisi kameran kanssa ulos, mutta sää ei taida olla suosiollinen oikein kuvauksille.

SAM_0734.jpg

Jillan vilkutukset (tai siis tassuilla huitomiset). Tästä kuvasta jäi jotain oleellista pois :D

SAM_0721.jpg

Ja miten tuo kieli onkin jokatoisessa kuvassa?

SAM_0719.jpg