Eilen oli iltakisat täällä Lappeenrannassa ja minulla sopivasti vapaapäivä. Meillä oli vaan yksi agirata ohjelmassa, joka oli Elina Hannikaisen tuomaroima. Rata oli suoraviivainen, eikä siinä mitään ihmeellistä vaikeaa kohtaa ollut. Me oltiin kuitenkin huonoja. Tamsku aloitti ja teki kyllä taas treenimäärään nähden kivasti. Meidän kohtaloksi koitui yksi alitettu hyppy (joka korjattiin) ja sitten pidemmät suorat, joissa jäin jälkeen. Tamsku ei osaa vielä edetä itsenäisesti, pitää sitä nyt harjoitella. Kaikki esteet kuitenkin sujui hyvin noin muuten ja se on kyllä mukavasti kuulolla.

No Jilla taas. "Ei olisi pitänyt kirota niitä vitosia mitä meille on ropissut".... Eilen tuli rimoja alas, kepit jäi kesken ja keppien aloituskin epäonnistui. Oli huonoin kisarata koko tältä vuodelta. En tiedä vaikuttiko se, että rimat oli 60cm, kun paljon treenataan 55cm. Vaikuttiko se että Jilla kiihkoili, kun menin ekana Tamskun kanssa. Never know. Onneksi ei ollut pidemmässä matkassa nämä kisat.

Ensi viikolle uutta yritystä. En olisi varmaan ilmoittanut, jos en olisi ehtinyt tekemään sitä ennen näitä kisoja. Onneksi laitoin vain Jillan, koska kahden kanssa kisaaminen samassa luokassa on vähän ohjaajalle haastavaa. Vaikka näissä on paljon samaa, niin onhan ne radalla erilaisia. Tosin naureskeltiin, että taisin valita väärän koiran, Tamsku menee kovaa vauhtia mamastaan ohi ;). Tamsku keskittyy kuitenkin nyt kesällä treenaamaan ja laitan sen sitten taas kisoihin vähänajan päästä. Nämä muutamat startit oli nyt hyvä nähdä mitä osataan ja mitä pitää treenata.

Onneksi joku saa hyviä tuloksia. Ella ja Elvi ovat tokoilleet huippupisteillä TK2 koularin, pisteitä taisi olla 190,5! Huimaa, paljon onnea taitaville!

SAM_4725-normal.jpg