Tänään täyttyi viimeisestä astutuksesta vrk 21 eli kolme viikkoa takana mahdollista odotusta meidän Tamskulla. Minusta sillä on jo vähän mahaa kasvanut, mutta sehän on varmaan tässä kohtaa vielä sitä kun sen toivoo kasvaneen niin sitä näkeekin sitten sitä mitä haluaa ;). Juuri olin viikko sitten ehtinyt tehdä päivityksen, kun siitä jäi laittamatta, että Tamsu oli yksin ollessaan raapinut sohvalta viltit lattialle. Se ei ikinä tee sellasta, olisiko vaikka tehnyt pesää sitten itselleen. Mene ja tiedä.

Jillan kanssa kisattiin lauantaina Kotkassa agilityä. Eka rata sujui tosi hienosti, mutta harmillisesti yksi rima tipahti mistä tulos 5. Seuraavallakin radalla meillä oli nolla aika pitkäänkin alla, mutta taas tipahti rima ja sen jälkeen unohdin hetkeksi ohjata, mistä kielto. Tulos 10. Jilla ei normaalisti ole mikään rimojen tiputtelija, sinänsä vähän harmitti. Tänä vuonna nämä vitoset on tulleet meille tutuiksi :).

Meidän kotisivut ovat näköjään hävinneet taivaan tuuliin. Ei sinänsä yllätä tai edes harmita, nehän oli ilmaiset ylläpitää. Katsotaan tuleeko uusia.

Tässä vähän huono kuva viime kokouksen tuliaisista. Lpky muisti edellisenä vuotena valioituneita koiria ja me saatiin poksuja sitten kaksi, molemmille omat. Otin myös Elvin palkinnon, Ella saa sen sitten kun palaa matkalta. Tulin 3 pokaalin kanssa pois, tosin minulle niistä kuului vain 1,5 :D!

poksut-normal.jpg