Viikko sitten koirat sai herkutella kaverini tuomilla hirvenluilla. Pieni Hilda jaksoi kauan olla omansa kimpussa ja isot pihalla omiensa kanssa. Kelpiet eivät pihalla keskenään yleensä viihdy, mutta nyt olivat ihan mielellään. Molemmat järsi omia luitaan, eikä sanomista näillä onneksi tule. Jilla oksensi oman luunsa jälkeen, tietysti suurimmalle matolle. Tamsku oksenti pariin otteeseen myös tällä viikolla, mutta se ei ollut ilmeisesti vatsatautia kun ei muihin tarttunut. Pennun maha tuntuu kestävän mitä vain, mutta pissa- ja kakkavahinkoja saattaa joskus sattua, mutta aika hyvin jo ulos. Mutta luuttu heiluu ja pesuainetta riittää ;-) milloin mitäkin siivotaan.

Perjantaina Hilda näki kaltaistaan kaveria, nimittäin 6kk vanhaa heelerpoika Rölliä. Olipa kiva että nämä tapasi! Jilla pääsi Hilma-belgin kanssa sitten vuorostaan ulkoilemaan. Molemmille koirille kiva päivä.

Lauantaina oli neljän koiran treenipäivä. Jilla sai tehdä omaa helppoa humputtelua. Tarmon kanssa meillä oli pitkästä aikaa agitreeni niin, että toisella puolella hallia oli myös treenaajia. Se näkyi vähän keskittymisessä, mutta hienosti pysyttiin ihan kuulolla ja omalla alueella. Mutta häiriötreeni on hyvästä! Hildis oli hallilla mukana hengailemassa ja sai mennä pari kertaa putkeen. Mutkaputkikaan ei ollut ongelma vaan tappijalka juoksi senkin into pinkeänä.

Koska Jilla, Tarmo ja Hilda oli päässyt treenaamaan ei Tamskuakaan voi jättää huomiotta. Yritin miettiä meille Tamsun kanssa jotain omaa juttua, mikä ei kävisi selkään. Ollaan tehty hajutehtävää mistä voin kirjoitella ihan omaa päivitystä seuraavaksi.

Tässä Hilda pitää tassua Röllin päällä, mutta oikeasti Rölli taisi viedä Hildaa. Mutta kivasti meni leikit yksiin näillä.

gx.jpg

Pieni koira - iso luu

hm.jpg

Ei haitannut Jillaa märkä nurmikko kun oli niin luunsa lumoissa

opx.jpg

Tamskun mielestä luu oli myös varsinainen aarre

uffex.jpg

Palkkana neljän koiran treenauksen jälkeen jotain mikä vie satavarmasti makean nälän. Kinuskikastike oli itse tehtyä, eikä ollut vaikeaa. Ja vaikka itse sanonkin, niin älyttömän hyvää ;-)

ggj.jpg