Meillä olikin viikonloppuna suuntana Kouvola ja sitten Heinola. Molempina päivinä onneksi oli hyvä ilma, vaikka ajattelin että minun tuurilla sataa kuitenkin....ja kehät oli sellain kivasti, että kerkesi seuraamaan myöskin tuttujen koiria. Eikä tuloksetkaan olleet hullumpia :).

Kouvolassa Tamsku kävi Maija Sylgrenin tuomaroitavana ja ainoana SA:n saaneena lopputulos oli Sert ja Rop arvostelunkin ollessa mukavaa luettavaa :).

Sitten oli vuorossa Heinola. Käytiin Neida-tervun kanssa kehässä, tuliaisina Sert, onnea onnea! Sitten kiiruhdettiin kelpiekehää katsomaan, minulla ei omia kelpoja ollut edes mukana. Elvi kävi kehässä ollen Eri/2. Siitä sitten Sannin kanssa shelttikehän laidalle odottelemaan. En edes muista milloin viimeksi oltais Sannin kanssa käyty ihan kahestaan näyttelyreissulla!  Sanni on tosi helppo matkakaveri ja esiintyy aina takuuvarmasti :). Nartuissa vetskuja oli 3 ja sieltä Sannille Eri/2 ihan hyvällä arvostelulla.

Rankkoja, mutta tosi mukavia näyttelypäiviä takana. Abc:llä saatiin hyvää ruokaa (se on tärkeä juttu ;D !) ja koirat saivat mukavat arvostelut.

Elvi kehässä :)

Ja Sanni kehässä

Sannin kuvaista kiitos Tuulalle!

Meidän kultaturkki