Tänään ollaan jo joululomalla ja se jos mikä on mukavaa. Ei tässä paljoa olla lomalla oltukaan, viimeeksi elokuussa ja sekin taisi olla vain viikko. Mitään suurempia suunnitelmia ei ole, muutama työpäivä ja sitten vain akkujen latailua ensi vuodelle.

Me ollaan oltu ihan hämmästyneitä, Jilla näin seitsemän vuotiaana on tajunnut, että sohvallakin on kiva nukkua. Sen sohvalla nukkumiset voi laskea ihan yhden käden sormilla, mutta nyt se nukkuu siinä enemmän kuin koskaan. Varsinkin jos meistä jompikumpi on sohvalla, niin alkaa olla enemmän sääntö, kuin poikkeus että Jilla on myös. Näyttää ihan hassulle, kun ei ole silmä tottunut. Siitä on tullut muutenkin oikein hellyydenkipeä. Vaan rapsutuksia ja silityksiähän sille riittää :).

Pakko kertoa sekin, että eilen kotiin tullessani Jilla ilahtui niin, että löysi minun sukan lattialta ja tuli innokkaana sen kanssa minua vastaan (yleensä se ottaa jonkin oman lelun). Nyt se oli niin ylpeä löydöksestään, että meni omaan petiin sen kanssa ihan sen näköisenä, että kiusallaan ei sitä minulle anna takaisin. Hassu!

Ei ole muuten yhtään kiva lenkkillä. Eilen koulu alkoi vasta kahdeltatoista ja kierrettiin sitä ennen se sama reitti mikä monesti iltaisin, joku 40 min. Ajattelin, ettei tämä reissu etene ollenkaan, sillä niin liukasta oli, että kokoajan sai pelätä olevansa nurin.

Blogin puolella täytyy vielä tehdä päivitykset, joissa katsotaan mitä tänä vuonna ollaan saatu aikaan ja mitä tavotteita ja toiveita olisi ensi vuodelle. Blogista piti sanoa, että tuli taas mieleen, että pitäisikö vuoden vaihtuessa vaihtaa blogikin vuodatuksesta pois? Täällä tuntuu olevan enemmän kaikenlaisia katkoja, kuin muilla blogipalvelimilla. Vaan kun en millään raaskisi "jättää" tätä vanhaakaan blogia, sillä onhan täällä juttuja vuoden 2009 lokakuusta.

Monella alkaa tänään joululoma, joten oikein rentouttavaa joulua. Ja jaksamista heille, ketkä töissä ovat läpi joulun. Itsellänikin pari (vai kolme) edellistä aattoa ovat olleet työpäiviä, vaan nyt näyttää vapaata.

Lelukassista löytyi tällaisia. Jilla sai synttäripäivänä valita ja valinta oli hyvin selkeä. Arvatkaa mikä? No tuo yläkulmassa oleva irvistävä lelu, millä on vihreät sarvet. Ja voi ei, siellä on vinku sisällä! Onneksi pahin uutuudenviehätys on jo takana.

unnamed0.jpg

Läheisyys lämmittää. Oikeasti nämä ei yleensä nuku lähekkäin, mutta Jilla oli hyvin vaivautunut, kun oli niin vähän tilaa ja joutui kuonon laittamaan Tamskun päälle. Siinä ne kyllä nukkui tyytyväisenä pitkän aikaa.

unnamed1.jpg