Tämä viikonloppu ei alkanut hyvin. Ne lääkelaskut meni pieleen ja ihan tyhmän virheen takia. Voi että kun harmitti. Sitä kun jännitti ja niin toivoi että ne olisi onnistunut ja sitten viime metreillä pilasin sen. Sisäinen draamakuningatar pääsi vauhtiin ja melkein koko perjantai oli pilalla.

No tiedä sitten vaikuttiko se, että stressi purkautui vai mitä ihmettä, onhan tietysti flunssakausi menossa. Koko vuonna en ole sairastanut niin tuli sitten flunssa ja kuume vielä kaupanpäälle.

Sitkeästi kuitenkin lähdin Jillan ja Tamskun kanssa Kotkaan kisaamaan. Matkaseurana meillä oli Satu ja Bertta sekä Tiina ja Saga. Tuomarina Seppo Savikko ja molemmat tytöt kahdella agiradalla.

Ekalla radalla Tamsku aloitti ja saatiin tulos 15. Yritin parhaani mukaan liikkua ja ehtiä ohjaamaan, mutta eihän siitä kipeänä oikein mitään tullut. Yksi Tamskun virhe ja kaksi minun virhettä. Jillan kanssa sitten tehtiin rata alusta loppuun jollain ihmeen voimalla puhtaasti, tuloksena NOLLA ja Sert, koska kaksi edellistä luvaa meillä jo oli. Kirsikkana kakun päällä voitettiin vielä! Sanomattakin kai selvää, että olin ihan hirmu onnellinen ja iloinen, kun meillä ne nollat on olleet niiiiiin monta kertaa lähellä ja matkan varrelle on mahtunut kontaktiongelmaa ja jos jonkinlaista parannettavaa. Ei ole helpoin ensimmäinen koira agilityyn, nopea kelpie hitaalle ohjaajalle.

On muuten ihanaa nähdä kuinka ihmiset on toisen puolesta iloisia, me saatiin onnitteluja muiltakin kuin oman seuran tutuilta ihmisiltä. Jillan päivä olikin siten paketissa, kakkosiin ei jääty kisaamaan, koska päivä olisi venynyt niin pitkäksi ja edelleen oli se flunssa riesana.

Tamskun kanssa käytiin se toinen agirata ja se oli aika huono suoritutus. En ohjannut kunnolla, jalat ei liikkuneet ja nenäkin oli ihan tukossa. Hylky saatiin ja suurin ongelma oli meillä se että Tamsku ei malttaisi hypätä rengasta jos siinä on putki heti seuraavana esteenä. Tätä meidän pitää harjoitella. Muutenhan sillä oli ihan kivoja pätkiä, se ei tiputellut rimoja, otti kontaktit ja pujottelee hyvin.

Jilla, Tamsku, Bertta ja Saga rivissä Satun kuvaamana

1908098_776058009118795_8793706822701595

Tämä tuloslista piti ikuistaa ja ottaa kuva :)

unnamed1-normal.jpg

Jilla on aina tosi kiinnostunut palkinnoista, nyt oli luut ja lelut mieleen! (Millon ei olisi..?)

unnamed4-normal.jpg

Nollia ei meille kuulunut moneen vuoteen eikä varmasti pitkät tauot (esim. pentujen takia) yhtään parantanut tilannetta. Tällainen oli meidän tie ykkösissä...

 2010 Jilla sai ekat pennut ja kisattiin loppuvuodesta 4 starttia
2011 Kisattiin 11 starttia kovin hylkypainotteisesti
2012 Vain 6 starttia, Jillan toinen pentue (Tarmo)
2013 Oli aktiivisempi kisavuosi 18 strattia, mukaan mahtui hyviä sekä huonoja ratoja
2014 En edes pysy perässä monta starttia, kun koiranetissä ei vielä kaikki tämän vuoden kisat näy. Startteja kuitenkin monta ja varmaan 15 rataa tuloksella 5...

13.4.2014 Lappeenranta, Tuomari Sami Topra, hyppyrata, luva
18.6.2014 Mikkeli, Tuomari Allan Mattsson, agilityrata, luva
20.9.2014 Kotka, Tuomari Seppo Savikko, agilityrata, sert

Tällainen oli siis meidän tie ykkösissä, paljon olen oppinut ja tosi paljon vielä opittavaa. Jilla on meistä se pätevämpi.

unnamed-normal.jpg